SCANDINAVIAN BEDDING.

Om oss

Marknaden utvecklas ständigt och nya produkter tas löpande fram. Vi har ett nära arbete med ett fåtal leverantörer som ligger i framkant på marknaden och kan ta fram specialanpassade produkter och samtidigt agera rådgivande.

Inom Scandinavian Bedding har vi tagit fram två olika produktlinjer:

BED of Scandinavia: Vi har tagit fram varumärket BED of Scandinavia som ska personifiera kvalitativa produkter för detaljistmarknaden. Allt för en god natts sömn.
Scandbed: vi har tagit fram flera olika serier anpassade för hotellmarknaden. Allt från ett standardsortiment till specialanpassat. Tveka inte att ställa frågor.

Kort om oss:

Scandinavian Bedding AB bildades 1999 i Kristianstad.

Vi är idag tre anställda så kontaktvägen är kort och vi försöker alltid erbjuda snabb och kvalitativ service.

Vi kan idag erbjuda olika produkter inom hemtextil. Våra kunder finns främst i de nordiska länderna. Våra leverantörer finns både i fjärran östern och i Europa.

Bäddtextilier är den produktgrupp vi är störst på, speciellt täcken, kuddar och madrasskydd. Men vi kan även erbjuda andra textiler så som sängkläder, plädar, överkast, kuddfodral mm.

Vi har ett lagersortiment på vårt lager i Kristianstad men vill du ha produkter i private label kan vi även hjälpa till med det.

Vi hoppas att vår långa erfarenhet skall garantera goda kunskaper gällande materialfrågor och vad som passar bäst för ändamålet.

God och snabb service kan du förvänta dig om du väljer att anlita oss.

Tveka inte om du har några funderingar.
Kontakta oss på info@scandbed.se